اجبار کاشت خرما خاصویی مزمز به جای خشخاش توسط طالبان در افغانستان

خرما خاصویی در دهان ذوب می‌شود، به همین دلیل به آن خرما کره‌ای نیز می‌گویند. خرماهای متوسط، بیضی یا گرد با رنگ خرمایی یا طلایی هستند. از کلمه زاهد که به اشراف ترجمه می شود.

از مشخصات خرما خاصویی مزمز می توان به اندازه کوچک و طعم بسیار شیرین آن اشاره کرد که اندازه خرمای خاصویی تقریباً یک سوم خرما های دیگر است یعنی اگر توصیه می شود که در روز 5 عدد خرما مصرف شود.

این خرماها با محتوای قند کمتر از خرمای مدجول، طعم آجیلی و لطافتی لطیف مانند زردآلوی خشک دارند. آنها به محصولات پخته شده از جمله کیک، کلوچه و نان اضافه می کنند.

آنها مانند برخی از انواع خرمای نرم تر به پخته تبدیل نمی شوند. خرما خاصویی را می‌توان به‌عنوان یک میان‌وعده به‌صورت خام مصرف کرد یا به دستور العمل‌های خوشمزه اضافه کرد.

خرما

آنها برای همه مناسب هستند. همچنین می‌توانید یک اسموتی، بستنی، یا دسته‌ای از لقمه‌های انرژی‌زای بدون پخت را با استفاده از خرما زاهدی درست کنید.

این خرما حاوی تقریباً تمام 20 اسید آمینه، آهن، فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان ها و پتاسیم در هر محصول تخصصی است.

خرمای عسلی: خرمای عسلی با حفظ نام خود، طعم عسلی غنی و گرم و رنگی کاراملی تا قهوه ای تیره دارد. این خرما از دسته نیمه خشک بوده و بافتی کرمی دارد.

آنها گردتر از بسیاری از انواع خرما هستند، منشاء آن عراق است و در حال حاضر در دره کواچلا کالیفرنیا رشد می کنند.

خرمای عسل منبع خوبی از اسید فولیک به همراه سایر مواد مغذی رایج موجود در خرما از جمله پتاسیم و منگنز است.

این خرماها در اواخر تابستان و زمستان (از Specialty Produce) در دسترس هستند. وقتی سرد سرو می شوند، طعم بهتری دارند، که طعم آب نبات کاراملی به آنها می دهد.

خرمای عسلی نیز وقتی در پوره ها و سس ها مخلوط می شود، به طرز شگفت انگیزی عمل می کند، زیرا کاملا نرم هستند.

فواید خرمای عسل برای سلامتی کمتر از هر نوع خرمای دیگری نیست. آنها می توانند به غلبه بر مشکلات گوارشی، حفظ سلامت قلب و بهبود سیستم ایمنی و عصبی کمک کنند.

علاوه بر این، مصرف آنها در دوران بارداری ممکن است تجربه آسان‌تری را در طول زایمان ایجاد کند.

خرمای پیاروم: خرمای پیارم که منحصراً در ایران کشت می شود، یکی از گران ترین خرماهای موجود در بازار است. این در درجه اول به دلیل کیفیت بالا و کمیت بیشتر مواد مغذی آنها نسبت به اکثر انواع خرما است.

به دلیل داشتن پوست قهوه ای تیره و طعم شیرین و نفیس به آن خرما مریمی یا خرمای شکلاتی نیز می گویند. خرمای پیارم دارای ماندگاری یک ساله و رطوبت 15 درصدی است که باعث ماندگاری بالا می شود.

خرمای پیارم حاوی مقدار زیادی فروکتوز و شاخص گلیسمی پایین است که آن را برای افراد دیابتی ایده آل می کند. طعم و بافت منحصربه‌فرد این رقم بر ارزش این خرماهای با کیفیت صادراتی افزوده است، همانطور که الماس سبز اشاره کرده است.

خرمای پیاروم معمولاً به غلات، نان، پودینگ، کلوچه و آب نبات برای تهیه تنقلات و دسرهای سالم اضافه می شود. همچنین می توانید آنها را با کره بادام زمینی و پر کردن آجیل پر کنید یا آنها را در سالاد بریزید تا کمی شیرین شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.