راه حل استاندارد برای اجاق گاز جواهریان مشعل هایی با قطرهای مختلف است، کوچک، متوسط، بزرگ. اغلب، اجاق گاز دارای یک مشعل بزرگ، یک کوچک و دو مشعل متوسط است.
تعداد آنها می تواند از 2 تا 6 متغیر باشد. از مشعل های چند مداره برای تهیه فست فود استفاده می شود. تاج دوتایی شعله ای تولید می کند که کف تابه را سریع و یکنواخت گرم می کند.
دو نوع رنده وجود دارد: مقطعی برای کل اجاق گاز یا جداگانه برای هر مشعل. بخش ها هنگام پخت و پز در ظروف بزرگ با استفاده همزمان از چندین مشعل راحت تر هستند.
ماده اصلی برای ساخت مشعل ها چدن است. عملی است، عمر طولانی دارد، بارهای سنگین را تحمل می کند و تغییر شکل نمی دهد. ارزان ترین و قوی ترین ماده فولاد است، اما این توری ها عمر کوتاهی دارند و پس از مدتی باید تعویض شوند.
اجاق گازهای مدرن در دو نسخه عرضه می شوند: اجاق گاز با اجاق گاز یا اجاق گاز با اجاق برقی. بسیاری از اجاقهای روباز اجاق گازی را ترجیح میدهند، اگرچه اجاق برقی عملکرد بیشتری دارد. این می تواند حالت های پخت و پز و محل قرارگیری عناصر گرمایشی متفاوتی داشته باشد.
غالباً یک اجاق برقی دارای یک فن داخلی است که همیشه هوا را روی غذای در حال پخت می دمد و به فر اجازه می دهد با هر ظرفی کنار بیاید.
اجاق گازی به مهارت های حرفه ای بیشتری نیاز دارد، اما ارزان تر از مدل برقی است. همچنین در آخرین تغییرات، عملکرد دمیدن در هنگام استفاده از مشعل های پیوسته ارائه شده است.
گریل می تواند در دو مدل برقی و گازی وجود داشته باشد. با روش پخت گاز، دستیابی به یک رژیم دمایی دقیق دشوار است، اما این با شباهت زیاد طعم غذای پخته شده با برشته کردن روی زغال بیش از حد جبران می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.