این ملاس با تعادل شیرین و ترش، به سس های سالاد اسیدی می دهد، بدون اینکه به شدت ترش باشد. در مارینادهای گوشت، نرم می شود و قهوه ای بهتری ایجاد می کند.
رب انار ساوه سرشار از ویتامین هاست که برای بدن ضروری و مفید هستند به همین علت پزشکان مصرف آن را پیشنهاد می کنند تا ویتامین هایی مانند C و B به بدن جذب شوند و از فواید بی شمار آن بهره برده شود.
در سس ها و لعاب ها گنجانده شده و به عمق و لایه های طعم می بخشد. توجه داشته باشید که ملاس انار خانگی کمی نازک تر از مارک های تجاری خواهد بود زیرا هیچ افزودنی ندارد.
این بر طعم تأثیر نمی گذارد، و اگر چیزی باشد، کار با آن را آسان تر می کند. برای نگهداری مناسب که به ملاس اجازه می دهد تا یک سال دوام بیاورد، ملاس خنک شده را به یک بطری یا ظرف شیشه ای منتقل کنید و هرگز اجازه ندهید چیز غیراستریل با آن تماس پیدا کند.
بنابراین، برای استفاده، به جای قرار دادن در قاشق، آن را از شیشه یا بطری بریزید و همیشه در یخچال نگهداری کنید. ملاس باید حداقل 2 ساعت قبل از استفاده آماده شود.
در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا، آب انار را بجوشانید. حرارت را کم کنید تا آب آن به آرامی بجوشد و بپزید تا حدود سه چهارم به حدود 1 فنجان کاهش یابد و به قوام شربت سبک باشد بسته به قطر قابلمه شما، این می تواند بین 1 تا 2 ساعت طول بکشد حرارت را در صورت لزوم تنظیم کنید تا به آرامی و یکنواخت بجوشد و قابلمه را با دقت تماشا کنید.
لازم نیست تمام مدت روی آن بایستید، اما برای مدت طولانی چشم از آن برندارید. هر از گاهی هم بزنید و هر کفی که ممکن است روی سطح ظاهر شود را بردارید (این فقط برای آبمیوه تازه فشرده اعمال می شود).
از روی حرارت بردارید و اجازه دهید بدون درپوش کاملا خنک شود. با سرد شدن کمی غلیظ می شود و تقریباً به قوام شربت افرا می رسد. ملاس را به یک بطری شیشه ای با درب محکم منتقل کنید و تا زمانی که لازم باشد در یخچال قرار دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.