انواع مختلفی از چسب کاشی 25 کیلویی وجود دارد. با ویژگی های مختلف، آنها را با ویژگی های هر سایت تطبیق می دهند. آنها باید با توجه به پیکربندی محل نصب انتخاب شوند. معیارهای انتخاب، انواع چسب و موارد استفاده، همه چیز را در این راهنما توضیح می دهیم.
معیارهای انتخاب چسب کاشی چیست؟ برای انتخاب چسب کاشی مناسب، باید انواع مختلف و ویژگی های آنها را بشناسید. این دو پارامتر باید با استفاده ای که برای آنها در نظر گرفته شده ترکیب شوند.
این به شما امکان می دهد یک چسب کاشی مناسب برای موارد زیر انتخاب کنید: استفاده از سطح کاشی کاری شده؛
انواع چسب کاشی موجود در بازار: شما می توانید بین چسب کاشی خمیری، یعنی آماده برای استفاده، و چسب کاشی پودری، انتخاب کنید که قبل از استفاده آماده شود. در برخی موارد، لازم است رزین هایی را انتخاب کنید که اپوکسی یا دو جزئی نیز نامیده می شوند.
در خمیر برای کاربرد آسان در بازسازی: چسب های خمیری آماده استفاده عمدتا برای چسباندن کاشی های کوچک استفاده می شود. آنها برای کار تعمیر عالی هستند.
این مورد، برای مثال، در مورد یک کاشی شل یا شکسته است که باید تعویض شود. چسب های خمیری کاشی نیز گزینه خوبی برای کارهای نوسازی کوچک هستند.
با این حال، اگرچه استفاده از آنها آسان است، اما گرانتر از انواع پودری هستند. علاوه بر این، هنگامی که شیشه باز می شود، در تماس با هوا سفت می شوند.
بنابراین استفاده مجدد از یک قابلمه باز شده به معنای استفاده از خمیری است که کار با آن آسان نیست. بنابراین انتخاب مقدار مناسب برای یک سایت خاص ضروری است.
برای کاشی کاری سطوح بزرگ بهتر است به چسب پودری روی بیاورید. آنها قیمت کمی را برای همان کیفیت های فنی یا حتی برتر نشان می دهند.
به صورت پودر، ایده آل برای سایت های ساختمانی بزرگ، چسب های کاشی پودری از سیمان، شن و ماسه و مواد افزودنی تشکیل شده است که بر اساس کاربرد انتخاب و دوز بندی می شوند. آنها در کیسه های 5 تا 25 کیلوگرمی ارائه می شوند.
برای استفاده از آنها باید آب را به آنها اضافه کنید و کل را مخلوط کنید (مخلوط کنید). به دوزهای توصیه شده توسط سازنده که روی بسته بندی ذکر شده است احترام بگذارید.
چسب های رزین دو جزئی: چسب های کاشی رزینی دو جزئی دارای دو عنصر هستند که به همین دلیل نام آن ها به وجود آمده است. آنها همچنین به عنوان چسب کاشی اپوکسی شناخته می شوند.
پایه و سخت کننده است که باید با هم مخلوط شوند. این دو محصول در صورت مخلوط شدن و تماس با هوای محیط، پلیمریزه می شوند.
پلیمریزاسیون یک واکنش شیمیایی است که چندین مونومر را برای ایجاد یک پلیمر ترکیب می کند. خمیری که بدین ترتیب به دست می آید عموماً آب گریز، تغییر شکل پذیر و مقاوم در برابر عوامل شیمیایی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.