شیره انگور گلپایگان از تغلیظ مخمر به دست آمده از انگور تولید می شود. مواد معدنی موجود در شیره انگور کمک زیادی به زندگی سالم و پرانرژی روزانه ما می کند.
از آنجایی که شیره انگور کمک کننده های ارزشمندی است که مواد مغذی آن به سرعت وارد خون می شود، به سرعت نیازهای انرژی ما را برآورده می کند.
بنابراین شیره انگور یک غذای بی سابقه و مهم برای کودکان در حال رشد، ورزشکاران، کارگران و زنان باردار است. شیره انگور همچنین حاوی ویتامین های B1 و B2 است.
آنها مقاومت ایمنی را افزایش می دهند و لثه ها را تقویت می کنند. علاوه بر اینکه برای کم خونی مفید هستند، اثرات مثبت زیادی بر پوکی استخوان، بیماری های گوارشی، روده ای، آسم و برونشیت دارند. آنها همچنین دارای خواص پیشگیرانه در برابر سرطان هستند.
آنها فقط از میوه هایی تولید می شوند که برای تهیه شیره انگور مناسب هستند. آنها حاوی قند، گلوکز یا مواد افزودنی نیستند. به لطف تولید تحت خلاء در دمای پایین، مقادیر مواد معدنی و ویتامین بالا باقی می ماند.
شیره انگور برای درمان مشکلات گوارشی مانند اسهال، سوزش سر دل و ناتوانی روده در جذب موثر برخی مواد مغذی از وعده های غذایی استفاده می شود.
بیماری سلیاک و اسپرو دو مورد از این مشکلات جذب هستند. چاقی، استفراغ در دوران بارداری و کلسترول بالا همگی با شیره انگور درمان می شوند.
خواص آنتی اکسیدانی دارد و به مقابله با رادیکالهای آزاد اکسیژن که به سلولها حمله میکنند، کمک میکند و فرآیندهایی مانند پیری، آسیبهای مزمن و بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی و سرطان را کند میکند.
به دلیل داشتن شاخص گلیسمی بسیار پایین، ضد دیابت است. همچنین دارای خواص ضد ویروسی است زیرا مواد مغذی موجود در شیره انگور سیستم ایمنی را تقویت می کند و به جلوگیری از بیماری های ویروسی کمک می کند و به لطف لیگنین که به مبارزه با کلسترول بد کمک می کند، دارای خواص ضد اسهال و کاهش چربی خون است.
اما چیزی که بسیاری از مردم نمیدانند این است که شیره انگور یک منبع عالی و گیاهی کلسیم است. در حقیقت، شیره انگور در مقایسه با شیر دو برابر کلسیم دارد و 100 گرم آن 348 میلی گرم کلسیم دارد، در حالی که شیر حاوی 120 تا 130 میلی گرم کلسیم در هر 100 گرم است. این امر شیره انگور را به متحدی ارزشمند در برابر پوکی استخوان تبدیل می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.