همانطور که اکثر خوانندگان معمولی می دانند، من متعهد هستم سرکه انگور که به افراد مبتلا به دیابت کمک کنم تا روش های ایمن و غیردارویی برای کاهش قند خون خود پیدا کنند.
یکی از رویکردهای امیدوارکننده و ساده، استفاده از سرکه در غذا یا به عنوان مکمل رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مدیریت استرس است. اما آیا واقعاً به آسانی مصرف سرکه یا استفاده از سرکه بیشتر در غذا است؟
چگونه می توان از این ماده ساده و ارزان به این روش استفاده کرد؟ خوب، برای پاسخ به این سوال، ادبیات علمی را مرور کردم و خلاصه ای از درک فعلی خود را در زیر ارائه کردم. امیدوارم به شما الهام شود که شیرینی ها را پشت سر بگذارید و به جای آن «ترش کنید»!
نان و سرکه
یکی از اولین مطالعات برای بررسی اثر سرکه خانگی بر قند خون در سال 1998 توسط Liljeberg و همکاران منتشر شد.
از انگلستان 1. در مطالعه خود، آنها به طور تصادفی بزرگسالان سالم را به یکی از دو وعده غذایی، چالش نان سفید یا چالش نان سفید به همراه سرکه اختصاص دادند.
این گروه همچنین سرعت ورود برخی ترکیبات نشانگر به جریان خون را در هنگام مصرف و بدون سرکه اندازه گیری کردند.
نتایج آنها از چند جهت قابل توجه بود:
1) افزودن سرکه به وعده غذایی چالش برانگیز نان سفید به طور قابل توجهی میانگین سرکه سیب پروبیوتیک غلظت قند خون را برای چند ساعت پس از خوردن کاهش داد.
2) افزودن سرکه همچنین پاسخ انسولین را پس از چالش کاهش داد.
3) ترکیب نشانگر با سرکه اضافه شده کندتر در خون ظاهر می شود، که نشان می دهد سرکه سیب سنتی ممکن است با کاهش سرعت خروج غذا از معده (همچنین به عنوان “تخلیه معده” شناخته می شود) عمل کند.
اگرچه این مطالعه در افراد مبتلا به دیابت انجام نشده است، اما از مکانیسم اساسی اثر سرکه پشتیبانی می کند که ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد.
و به وضوح این مفهوم را نشان داد که سرکه می تواند برای کاهش قند خون بعد از وعده های غذایی غنی از گلیسمی بالا مفید باشد. کربوهیدرات های شاخص (به عنوان مثال، نان سفید).
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.