هر کدام از لامپ اشکی پارس کیمیا انواع مزایا و معایب خاص خود را دارند، ویژگی هایی که برای انتخاب درست باید از آن ها آگاه باشید. بنابراین، ارزش دارد که در مورد انواع لامپ ها با جزئیات بیشتری صحبت کنیم.
لامپ اشکی حدود یک قرن و نیم است که شناخته شده اند. برای اولین بار، این اختراع توسط مهندس برق روسی A. N. Lodygin ارائه شد که در سال 1972 لامپ خود را با یک رشته کربن به ثبت رساند.
دو سال بعد، دستاورد او توسط مخترع مشهور آمریکایی ادیسون تکرار شد. این نسخه او بود که موفق تر شناخته شد و توزیع جهانی را دریافت کرد.
محبوبیت لامپ اشکی فقط به دلیل عادت یا سنت نیست. آنها چندین مزیت بدون شک دارند:
- سطح بالای روشنایی؛
- طیف نزدیک به خورشید طبیعی، دلپذیر و ایمن برای چشم.
- قیمت پایین در مقایسه با انواع دیگر منابع نور؛
اندازه های مختلف، از لامپ های کوچک ساخته شده در چراغ قوه گرفته تا لامپ های بزرگ برای نورافکن و نورافکن. هنگامی که برق اعمال می شود، چراغ فورا و بدون تاخیر روشن می شود.
محصولات در دمای شدید، در شرایط گرما یا یخبندان کاملاً کار می کنند، از رطوبت بالا نمی ترسند. سوسو زدن دستگاه برای چشم انسان نامحسوس است، بنابراین نور آن به اندازه کافی برای دید راحت است.
افت ولتاژ در شبکه تقریباً بر عملکرد لامپ تأثیر نمی گذارد ، با این حال ، با یک منبع جریان شدید ، آنها به سرعت از بین می روند. هر نوع دیمر را می توان با آنها استفاده کرد که به آرامی اشباع شار نور را به سمت بالا یا پایین تغییر می دهد.
معایب لامپ اشکی: در مقایسه با انواع دیگر، آنها منبع بسیار کمی دارند تا 1-2 هزار ساعت. بیشتر انرژی دریافتی به گرما تبدیل می شود و باعث گرم شدن شدید فلاسک و پایه می شود که می تواند باعث سوختگی و آتش سوزی شود.
کمترین خروجی نور ممکن در حداکثر شدت انرژی؛ سطح ولتاژ در شبکه بر اشباع درخشش تأثیر می گذارد. لامپ اشکی برای استفاده با سقف های کشسان توصیه نمی شود، زیرا آنها خطرناک هستند. حرارت قوی منجر به تغییر شکل و احتراق بوم می شود.
علاوه بر این، لوسترهایی با تعداد زیادی شاخ یا سایه برای قدرت خاصی طراحی شده اند. با انتخاب لامپ اشکی برای چنین لامپ، صاحبان این خطر را دارند که از مقادیر مجاز تجاوز کنند، زیرا آنها از نظر شدت انرژی پیشرو هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.