ماهی ممکن است حاوی جیوه و سایر آلاینده ها باشد

او غذاهایی که می خوریم بر سلامت ما تأثیر می گذارد. علاوه بر پروتئین و سایر مواد مغذی مانند ویتامین D و سلنیوم، ماهی (اعم از باله‌ماهی یا صدف‌ماهی) حاوی نوع خاصی از چربی، اسیدهای چرب امگا 3 است که ممکن است.

خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سایر مشکلات پزشکی را کاهش دهد. ماهی سرخو محلی با این حال، ماهی ممکن است حاوی جیوه و سایر آلاینده ها باشد که ممکن است خطراتی برای سلامتی داشته باشد.

شماره 18 اکتبر 2006 جاما شامل مقاله ای در مورد فواید و خطرات خوردن ماهی برای سلامتی است.

فواید خوردن ماهی برای سلامتی:

اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی – به ویژه ماهی های روغنی مانند سالمون، ساردین و شاه ماهی وجود دارد.

این اسیدهای چرب امگا 3 می توانند به کاهش فشار خون، ماهی قزل آلا کاهش ضربان قلب و بهبود سایر عوامل خطرزای قلبی عروقی کمک کنند.

خوردن ماهی خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی را کاهش می دهد که علت اصلی مرگ و میر در مردان و زنان است. همچنین مصرف ماهی با کاهش خطر سکته مغزی، افسردگی و زوال ذهنی با افزایش سن مرتبط است.

برای زنان باردار، مادران شیرده و زنان در سنین باروری، مصرف ماهی مهم است ماهی کپور جنوب زیرا DHA را تامین می کند، اسید چرب امگا 3 خاصی که برای رشد مغز نوزاد مفید است.
برخی از ماهی ها حاوی جیوه هستند. برای مردان و زنانی که در سنین باروری نیستند، مشخص نیست که قرار گرفتن در معرض جیوه از سطوح معمولی مصرف ماهی، اثرات نامطلوبی بر سلامتی داشته باشد.

در مقابل، مصرف ماهی فواید قابل توجهی برای کاهش ماهی قزل آلا دریایی خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی، اولین علت مرگ، دارد.

بنابراین، قرار گرفتن در معرض جیوه ناشی از مصرف ماهی نباید برای مردان یا زنانی که در سنین باروری نیستند نگران کننده باشد. مزایای مصرف ماهی را می توان با مصرف انواع غذاهای دریایی مختلف به حداکثر رساند.

  • منابع:
    1. Eating Fish: Health Benefits and Risks
  • تبلیغات: 
    1. چگونه با یک سنجاب در خانه زندگی کنیم؟!
    2. تشک خوابی که شما را به آینده می برد!
    3. با استفاده از ماکارونی درختانی پربارتر داشته باشید
    4. کاربرد دوربین مدار بسته در اسلحه سازی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.