اغلب از فناوری انجماد بدون تماس در سبزی قورمه منجمد استفاده می شود. ماهیت آن این است که سبزیجات خرد شده روی یک تسمه نقاله مش مخصوص قرار دارند.
جریان قوی هوای سرد از پایین تامین می شود. آنقدر قوی است که تکه های سبزیجات از روی نوار جدا می شوند و از یکدیگر جدا می شوند. آنها در برزخ هستند و در عرض 8-15 دقیقه منجمد می شوند. زمان بستگی به اندازه قطعات دارد.
اگرچه انجماد انفجاری در حال حاضر تنها راه برای حفظ سبزیجات بدون مواد نگهدارنده است، افرادی هستند که مزایای سلامتی سبزیجات منجمد را زیر سوال می برند.
اولین و بسیار رایج باور این است که در سبزیجات منجمد ویتامین وجود ندارد. آنها فقط در محصولات تازه یافت می شوند و انجماد یک مانع زیبا است.
در واقع، مطالعاتی وجود دارد که در آنها ارزش ویتامین های غذاهای منجمد به صورت تجربی ثابت شده است. علاوه بر این، اگر سبزیجات زمستانی آورده شده از اسرائیل، ترکیه، اسپانیا یا سایر کشورهای جنوبی را با سبزیجات منجمد مقایسه کنیم، ویتامین ها و سایر مواد مفید در دومی بیشتر است.
نکته این است که آنها در حداکثر رسیدن جمع آوری می شوند و چند ساعت پس از جمع آوری پردازش می شوند. و میوه های زمستانی برای مدت طولانی ذخیره می شوند، در جاده ها می رسند و کمتر مواد لازم را که در هنگام رسیدن از خاک می آیند دریافت می کنند.
افسانه دوم این باور است که از رنگ ها و مواد نگهدارنده در فرآیند تولید استفاده می شود. در واقع، سبزیجات منجمد زیبا هستند و گاهی اوقات روشن تر از سبزیجات تازه به نظر می رسند.
اما دلیل آن در رنگ ها نیست، بلکه در یکی از مراحل فن آوری در بلانچینگ است. این اثر است که به شما امکان می دهد رنگ طبیعی را ثابت کنید.
طیف وسیعی از مخلوط ها و سبزیجات منجمد بسیار گسترده است. پیمایش ممکن است دشوار باشد، بنابراین نکات ساده باید در نظر گرفته شود.
در میان انواع تولید کنندگان، بهتر است به مارک های معروف ترجیح داده شود. یک تولید کننده بزرگ کنترل بهتری بر کیفیت مواد اولیه و محصولات نهایی و همچنین تمامی مراحل تولید دارد.
یخ زدن مجدد سبزیجات جایز نیست زیرا سبزیجات را از تمام مزایای آن محروم می کند. اگر سبزیجات داخل کیسه به صورت یک تکه منجمد شوند، به این معنی است که آنها قبلاً آب شده اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.